Skriv i gästboken
Föregående 1 2 3 ... 7 Nästa 
Svetlana Podznoeva

svetlana   
2013-10-21 20:54

Hej Barbro!
Tack så mycket för ditt svar. Jag försöker att göra som du skriver. Med hälsningar, Svetlana.

Anders Thörngren

Anders Thörngren   
2013-10-05 22:22

Hej Barbror
Tack för trivsam stund bland alla dina bilder. Det var dina bilder av skäggmesar som fångade min uppmärksamhet! Härliga bilder av en härlig fågel.
Just nu har jag ett gömsletält riggat och matplats etablerad om du vill fotografera nötskrika. Ett tiotal skrikor hämtar mat regelbundet. Platsen ligger ett par kilometer söder om Mjölby.
Du får gärna använda det om du vill.
Jag blev nyfiken på dina Ungernresor, verkar spännande.
Allt Gott! Anders Thörngren

Marcus Olsson

127Marcus   
2013-08-29 22:15

Hej Barbro. Jag såg att du hade varit i tåkern o fått bild på skäggmesen och blåhaken i tåkern.
Jag blev nyfiken o åkte dit i spanade idag. Knallade runt bland vasslederna o hörde dom lite svagt på ett ställe. Väntade ett tag, ingen dök upp så ja fuska lite. Tog fram telefonen o spelade upp skäggmesens lockrop några gånger. Då kom dom fram efter en stund. Fick se 2 honor o 2 hanar o kort på båda två plus ett nytt kryss i boken :) första gången jag har sett skäggmesen i verkligheten. Det tackar ja för. Ha det gott hälsningar Marcus Olsson

Marcus Olsson

127Marcus   
2013-06-13 22:19

Hej Barbro o Tack för sällskapet på fladdermussafarin. Nu har det varit en regnig dag så det blev en lång stund framför datorn o kolla igenom lite av dom bilderna man har tagit. Jag har lagt upp 5 bilder på Rödspoven nu så du kan ta en titt. Ingen toppenskärpa eftersom dom va ganska långt bort o snabba som attan men det får duga :)
Ha det bra o lycka till med fortsatt fotograferande.
Hoppas vi ses någon mer gång. hälsningar Marcus.
Svar: Kul att se dina fina rödspovar. Igår hade jag en fin upplevelse. Jag såg en fågel på väg till jobbet. Tur nog fick jag några bilder, då det visade sig vara en tjockfot. Liten sensation.
Med vänlig hälsning, Barbro.


pekka pulsa

pekka pulsa   
2013-05-27 20:43

Tack för att valde bilden av duvhök till dina favoriter
Barbro. Efter att ha betraktat dina fina alster
känns det riktigt hedrande.
Hälsningar
Pekka

Christer Widlund

Josef430   
2013-04-11 13:15

Hej Barbro, jag har just varit inne och kikat på dina bilder och det är verkligen ett sant nöje. Nu var det inte första gången jag tittade, men ett samtal med Hans Olsson i Vintrosa fick mig att bli lite nyfiken igen. Min fru och jag besökte Naturum vid Tåkern för första gången förra helgen och njöt av placering och arkitektur. Man blir stolt som östgöte att vi har något så unikt inpå knutarna.
Vi planerar att åka tillbaka till Tåkern senare i vår och försöka hitta bra platser att fota fåglar på, kanske har du några tips? Tror du man behöver ha med sig eget gömsle?
Ha det så bra, hälsningar
Christer Widlund

Åsa Kullin

Åsa Kullin   
2013-02-04 12:06

Hej Barbro!
Jag har suttit och tittat på din sida och bläddrat igenom många utav dina bilder som jag tycker mycket om.

Jag tittat på ditt bildspel om HDR bilderna, fantastiska tyckte jag.
Jag måste erkänna att jag inte vet riktigt vad HDR bilder är skulle du kunna förklara för mig.
Jag har varit borta från den här fotosidan så länge att jag har inte hängt med riktigt i någon utveckling av varken det ena eller det andra.
Om du får tid någon gång så skulle jag tacksamt ta emot lite förklaring om det här med HDR bilder.

Vänligen Åsachristina jonsson
2012-11-25 12:17

Hej! Jag har varit så nyfiken på om du fick fotat någon björn i Finland.Kom plötsligt på att jag kunde googla på ditt namn..och...vilka fantastiska bilder du har tagit ! Jättekul att se! Vilken upplevelse det måste ha varit ! Det verkar som om björnarna hade koll på att ni var i närheten ?Kram Christina J
Svar: Hej!
Kul att du hittat mig! Visst, björnarna visste att det var "något" där, de hörde kamerans slutarljud, men de förstod nog inte att det var människor. Då skulle de ha sprungit sin väg.
men en underbar upplevelse att ha dem så nära.

Kram, Barbro.


Benny Modig

Orre   
2012-11-10 18:13

Nja, några "riktiga" vintrar är det sällan numera. Snö finns dock ca 4 dm, men temepen oftast mellan 0 till -5, så ingen kyla. Just nu -3.

//Benny

Föregående 1 2 3 ... 7 Nästa 

Hemsida

www.bnelly.eu

Epost